Thursday, 13 September 2012

MERDEKA + RAYA

assalamualaikum semua...

agak janggal ye aq nak update psl rye kih3 (of cause lah kan sbab entry sal teaser merdeka+raya tu daa lapuk kah3)....senanye mmg dah lme berhajat nak update but gambar2 ade lam kamera... mls k nak keluarkan gambar tu kih3... nasib baik ayh aq dah masukkan gambar lam laptop klu nak arap kan aq mmg hampeh..... 
30 ogos 2012 sekolah aq sambut hari merdeka n buat jamuan ary rye..... 

meh start ngan merdeka...
untuk pertama kalinye aq rse form6 sekolah aq awesome ... sbab buat pertama kalinye aq rse persembahan yg dieorg buat best..... siyes best sangat k... klakar pown ade.... n mmg kami2 semua nie terlebih semangat time sekolah pasang lagu jalur gemilang..... 
  

                                                                            

nie macam perjanjian london lah... dieorg nak merdekakan malaysia....
siyes yg pakai bju putih tu lwk....



 mse nih kan2  ade abg form6 tu, die bwk watak tun abdul rahman... die jln2 pastu naik pentas pastu ade stu lgu .. aq x ingat lgu ape tpi merdeka punye lgu pastu mse nie sume org bangun sbab abg form6 tu laung merdeka,merdeka,merdeka macam TUN ABDUL RAHMAN buat kat padang merdeka gitu... 

 sementara menunggu snap gamba lu...  kami mmg sentiase bersame ok... kat klas aq just ade 8 org je org pompuan melayu n mmg kiteorg bersme sentiase... nie laa group aq.. tu2 yg bju merah pown sme tpi x nak msuk gambar laa.... pastu ade sorang gi tpi die dtg lewat so xde lam gamba... 2 org lagi group lain... tpi kami tetap rapat k...

lpas je abih sambut merdeka kami pi lepak kat pondok dpan bilik guru... kat situ kami tangkap gambar, lepak2, pastu pi beli aiskrin 20sen kat koprasi....lme gak ah kami duk situ (yg pompuan jer) pastu ade lah beberape org lelaki klas kiteorg dtg join... pastu ramai2 dtg cukup kuota lelaki melayu lam klas k... lpas tu lam 4 org lelaki pi cari meja pastu letak kat dataran... tahun nie skola buat lain skit dari tahun2 sebelumnyer sbab tahun nie 1 kanopi satu tingkatan.... lpas lepak kami semua diarahkan untuk berkumpul kat dataran pastu makan lah nasi kukus aym golek yg ditempah khas for klas kami (terbaik nasi nie) ... mkn2 pastu abih mkn kemas2 pastu balik....  jom lyn gambar


 lehah (nie pown group aq gak sbab dier slalu ngan kami kih3), wina, aq, leyfa, dayah..

 with cikgu rohaimi... cikgu bm kiteorg....

 dayah, fanteng, xue ning, aq, jia pei, myra...cantik kan budak cina nie pakai bju kurung...


 jia pei, aq, fanteng... dieorg nie mmg best ... terbaik...

aq ngan leyfa.... my bestfriend .... 


naqib(budak cute klas kami)....zikri(budak yg banyak mulut or terlebih prasan lam klas kami)
tu2 chinese girls tu yiwei...... ceh zikri kte bju dier awsome.. ye ke???? oh prasannn...


aq2 ngan dayah... budak sarawak & selangor tpi pekat jer ckp terengganu dier kah3

fanteng....myra.....zikri

jia pei........aq.........leyfa

naqib, wina (sedondon k dieorg nie) lehah

wina.dayah,lehah,leyfa,aq,xuening

aq ngan lehah

aq ngan winaa

leyfa,aq,amin(budak nie suke sangat tarik tudung aq ...klu dier keluar dari klas dier mesti dier pi kat tingkap kat klas aq ... pastu mesti dier tarik tanpa aq sedar)..

syue(budak yg paling gila lam klas ha3)...aq leyfa...

aqim(bju merah).. luqman(bju itam) susah nak tangkap gambar dieorg nie...

siok boon (suwen kiteorg panggil dier.... die x suke tangkap gambar k )

 leyfa,wina, ustakzah surinha( the best ustakzah ever) dayah, aq...
 siap sedia nak tangkap gambar....
 suke sangat kacau org nak tangkap gamba.... aqim2



kerol kimie(si kembar) syamir , fizi (kembar kimie)

 leyfa ngan amin

 amer

 aq pakai dslr naqib..

 kerol...naqib....myra....azrie

meja... yg telah kami gunekan( untuk tuan empunye meja mintak maaf ye... kih3)


muke penat ... balik umah terus tido.....

bye.... semoga gembira...

1 comment:

  1. apsal aq 'banyak mulut n terlebih perasan'??? k fine..

    ReplyDelete